Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Après

sundance Après - нега после сончање! 


 

Правилната нега на кожата после сончањето е  исклучително важна за долготрајно задржувањето на бојата, одржување на здрав и негуван тен, а пред се спречување на иритации и пресушување. Со таа цел треба да избегнувате туширање  со жешка вода и пилинзи. Редовно премачкување со хидратантни средства не смее никако да биде изоставено.


 

sundance Après линијата е развиена токму за ваквите потреби на кожата. Без разлика дали Ви е потребен лосион, млеко, спреј или гел...тука ќе најдете се што Ви е потребно за беспрекорна нега после сончање и долготрајно задржување на прекрасниот летен тен.