ВЕТУВАМЕ!

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ. 
ЗА САМО 99 мкд УЖИВАЈТЕ ВО ДОКАЖАН ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ НА ШАМПОНИТЕ И РЕГЕНЕРАТОРИТЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА НЕГА НА КОСА ОД Balea PROFESSIONAL!

 

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за виткана коса, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за руса коса, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за оштетена коса, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за волумен, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за фарбана коса, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор со глина, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за долга оштетена коса, 250, 200 мл

Balea PFESSIONAL шампон и регенератор за сива и седа коса, 250, 200 мл

Balea PROFESSIONAL шампон и регенератор за природна и фарбана кафена коса, 250, 200 мл