ebelin

четкички
за миење лице
кои ќе станат
незаменлив прибор
во негата на
Вашето лице!
 

Balea Soft & Clear

 

BE frosty!

Активен јаглен

 

Balea серуми за лице

Против акни и митесери!

Огледало на убавина и здравје

Спречете ги знаците на стареење

...со Q10 линијата за нега на лице од Balea!

Balea Teint Perfektion

Ефект на мазна кожа и изедначен тен во секунда!

Balea Beauty Effect

Иновативна формула со хијалуронска киселина и витамин Ц за активна борба против знаците на стареење.