Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

dm Подарок ваучери - Сѐ она што еден подарок би требало да биде. Брзо и лесно до соодветен подарок за секоја пригода! 

Во пресрет на 8 Март – Денот на жената, ве запознаваме со можноста на едноставен и брз начин да дојдете до соодветен подарок, независно дали станува збор за деловни партнери од понежниот пол или едноставно, за драга личност во вашиот живот.
 

Овој тип подарок е сè попопуларен во светот, пред сè поради практичноста, односно поради можноста сопственикот на подарок-ваучерот самостојно да ја посети продавницата каде може да го искористи и да го одбере сам производот што сака да го има. 
 

Како 8-мо мартовски подарок, ваучерите се одличен избор и за компании кои сакаат на своите припаднички на понежниот пол да им го честитаат празникот, за што нудиме и можност за плаќање на фактура.


 

Насекаде во светот ваквиот вид на дарување е многу проширен и популарен, благодарение на неговата удобност...благодарение на мотивите...се вклопува за секоја прилика..согласност со Вашите желби и потреби, дизајниравме подарок ваучери во вредност од 500 и 1.000 мкд.
 

 

Како се користат подарок ваучерите од dm ? 

- Ваучерот се користи во целост, еднократно. 

- Готовинска исплата или исплата на разликата во вредноста напроизводите и вредноста на ваучерот не се врши.
- Вредноста поголема од вредноста на ваучерот може да се доплати.
- Цената на ваучерот е трајна и истата не подлежи на акциските намаленија.
- Важењето на ваучерот е трајно.
 


 

Како осмомартовски подарок, ваучерите се одличен избор и за компании што сакаат да им го честитаат празникот на припадничките на понежниот пол.