Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Асистент на набавка

Асистент на набавка ( почетна нето плата од 32.000 мкд).
 

Од Вас очекуваме: 

 • Одлично познавање на германски јазик и способност за целосна коресподенција на германски јазик
 • Подготвеност за работа во динамична средина
 • Одговорност, посветеност, исполнителност
 • Организациски способности
 • Познавање на работа во MS Office
 • Посакувано е работно искуство на иста или слична позиција

  

Вас Ве очекува: 

 • Интересна и креативна работа
 • Работа во млад и динамичен тим
 • Постојано усовршување
 • Обука и воведување во работа
 • Редовни примања


 

Ги исполнувате овие критериуми? Тогаш аплицирајте на info@dm.mk или испратете ни ја вашата биографија на:
дм дрогерие маркт дооел
ул. Даме Груев бр.7, 1000 Скопје.

 


Конкурсoт трае до 24.1.2020.

Преземи

Отворен конкурс за асистент на набавка (м/ж)

Проверете ги отворените конкурси за работни места во dm drogerie markt Македонија и станете дел од тимот.

PDF, px, 1,07MB