Уживајте во сурфањето!

Добредојдовте во светот на dm! 

Отсега, во сите дрогерии на dm, имате можност за користење на бесплатен интернет во времетраење од 1 час.
Сѐ што треба да направите е да го отворите интернет пребарувачот на Вашиот мобилен телефон, да ги прифатите условите за користење и можете да започнете со сурфањето!

Искористете го бесплатниот час сурфање и дознајте ги сите акции и предности.