Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Совршен подарок!

Самиот чин на дарување на поклон претставува радост како за оној кој го подарува, така и за оној кој го добива подарокот. 

Да одберете совршениот подарок за Вашето семејство, пријатели или соработници, воопшто не е едноставна работа. Се со цел да Ви олесниме, dm Ви предлага подарок со кој неможете да погрешите. 

Едноставно, подарете избор-подарете вредносна картичка. 

dm во соработка со Скопје City Mall и Комерцијална банка АД Скопје подготвија одлично изненадување за сите оние кои сакаат на оригинален, а притоа и едноставен начин да ги израдуваат своите најблиски со она кое што навистина им е потребно. 

Со оваа гифт картичката ќе им овозможите одличен избор на Вашите блиски. Гифт картичките се достапни во 1 000, 2 000 и 3 000 денари. Истите се со повеќекратна употреба и можат да се купат во сите експозитури на Комерцијална банка АД Скопје. 

 

-           Оваа картичка може да се употреби само во нашата продавница во ТЦ City Mall.