Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Уживајте додека купувате

 

Бесплатно пакување на подароци 

Производите купени во dm на Ваше барање бесплатно ќе ги спакуваме во украсна хартија. 

 

 

 

 

Замена и враќање на производи 

Доколку не сте задоволни со купените производи во dm слободно можете со приложена фискална сметка да ги замените или вратите ( при што ги добивате парите назад). 

 

 

 

 

Безготовинско  плаќање 

Покрај плаќањето во готово во dm можете да плаќате и со платежни картички (Master Card, Maestro, VISA, Diners i American Express).