Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Каталог ОКТОМВРИ 2019

Пристигна новиот месечен КАТАЛОГ со многубројни изненадувања,  новитети и попусти!
 

Во него може да најдете:
 

- попусти до -45% на одредени шминки;

- додатоци за шминкање;

- ексклузивни производи;

 ... и уште многу други изненадувања, совети и новитети.


 


 

Разгледајте го каталогот со клик на сликата или преземете го на линкот подолу и подгответе се за шопинг во нашите дрогерии. Ве очекуваме!
 

Понудата важи од 1.10 до 31.10.2019!


 

Преземи

Преземете го каталогот.

  Преземете го КАТАЛОГОТ Октомври 2019.

PDF, px, 16MB