Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Каталог МАЈ 2019

Пристигна новиот КАТАЛОГ со многубројни изненадувања,  новитети и попусти!
 

Во него може да најдете:
 

- парфеми со попусти и до -50%;

- подарок сетови со попусти и до -40%;

- шминки од топ брендови со попусти и до -35%;
- ексклузивности и новитети;
 

 ... и уште многу други изненадувања, совети и новитети.


 


 

Разгледајте го каталогот со клик на сликата или преземете го на линкот подолу и подгответе се за шопинг во нашите дрогерии. Ве очекуваме!
 

Понудата важи од 1.3 до 31.3.2019!


 

Преземи

Преземете го каталогот.

  Преземете го КАТАЛОГОТ МАЈ 2019.

PDF, px, 35MB