Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Каталог ЈУЛИ 2019

Пристигна новиот КАТАЛОГ со многубројни изненадувања,  новитети и попусти!
 

Во него може да најдете:
 

- sundance производи со попусти и до -40%

- парфеми со попусти и до -50%;

- сѐ што ви е потребно за вашиот летен одмор;

 ... и уште многу други изненадувања, совети и новитети.


 


 

Разгледајте го каталогот со клик на сликата или преземете го на линкот подолу и подгответе се за шопинг во нашите дрогерии. Ве очекуваме!
 

Понудата важи од 1.7 до 31.7.2019!


 

Преземи

Преземете го каталогот.

  Преземете го КАТАЛОГОТ ЈУЛИ 2019.

PDF, px, 15MB