Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Каталог ДЕКЕМВРИ 2019

Пристигна новиот месечен КАТАЛОГ со многубројни изненадувања,  новитети и попусти!
 

Во него може да најдете:
 

- до -50% на одредени парфеми;

- до -30% на одредени шминки;

- до -30% на одредени подарок сетови;

- ексклузивни новитети;
 

- производи за нега на мажи;
 

 ... и уште многу други изненадувања, совети и новитети.


 


 

Разгледајте го каталогот со клик на сликата или преземете го на линкот подолу и подгответе се за шопинг во нашите дрогерии. Ве очекуваме!
 

Понудата важи од 2.12 до 31.12.2019!


 

Преземи

Преземете го каталогот.

  Преземете го КАТАЛОГОТ ДЕКЕМВРИ 2019.

PDF, px, 23MB