Дозволи твоите усни да заблескаат со неодолив сјај...Или сепак би се одлучиле за матирани? Денес вака, утре така...а задутре можеби нешто сосема поинакво.

 

trend IT UP Color & Butter кармин во молив 020, 2,5 г

trend IT UP Contour & Glide молив за усни 205, 0,3 г

trend IT UP High Shine кармин 205, 4,2 г

trend IT UP Ultra Matte кармин за усни 471, 4,2 г

trend IT UP Nude Lip Lace сјај за усни 020, 5 мл

trend IT UP High Shine сјај за усни 135, 5 мл

trend IT UP Intense Color Last Lip Stylo кармин 040, 4,2 г

trend IT UP Ultra Matte кремаст кармин 025, 5 мл

trend IT UP High Volume Lip Plumper сјај за усни 010