GLAMOURS YOUR NAILS

Толку многу бои. Толку многу можности. Изборот е твој. Сјајни, дречливи, рефлектирачки, порцелански и какви сѐ не...неверојатни комбинации на бои, специјално за твоите нокти!

 

trend IT UP Double Volume & Shine лак за нокти 030, 11 мл

trend IT UP N°1 лак за нокти 240, 6 мл

trend IT UP Porcelain Nail Polish лак за нокти 010, 11 мл

trend IT UP Soft Matte лак за нокти 020, 11 мл

trend IT UP Bold Glitter лак за нокти 020, 6 мл

trend IT UP UV Powergel лак за нокти 010, 11 мл

trend IT UP UV Powergel Top Coat, 11 мл

trend IT UP Prisma Tip лак за нокти 010, 6 мл

trend IT UP Copper Glace лак за нокти 010, 11 мл