Убав тен како со магично стапче? Ние магијата ќе ја оставиме на магионичарите, а за прекрасниот тен ќе оставиме да се погрижат новите пудри, коректори, сетови за контурирање и моливчиња !

 

Производи

trend IT UP Expert Finish пудра за лице 010, 4 г

trend IT UP Expert Finish пудра за лице 020, 4 г

trend IT UP Expert Make-up основа за шминка, 30 мл

trend IT UP Natural Glow бронзер 010, 9 г

trend IT UP Natural Glow бронзер 020, 9 г

trend IT UP Natural Radiant хајлајтер 010, 9 г

trend IT UP Puder Skin Supreme компактна пудра 010, 1 парче

trend IT UP Sheer Nude коректор 010, 5 мл

trend IT UP Sheer Nude течна пудра 010, 30 мл