183 DAYS by trend IT UP! 

Радосни, индивидуални и полни со самодоверба!

dm гордо ви го претставува новиот под-бренд на trend IT UP: 183DAYS.
183 DAYS  е новиот GO-TO за индивидуалисти и тренд сетери. Светски трендови кои блескаат на нашите полици.
 

Зошто 183 DAYS ? 

183 DAYS е новиот Player во Beauty играта! Мотото се базира на континуирана промена: секои 183 дена се менува комплетно целата линија на производи!
 

Селедејќи ги светските трендови создаваме нови производи кои ќе одговараат на вашиот модерен изглед и со кои истиот ќе може да го постигнете. Но, одиме и чекор понапред...создаваме неконвенционални новитети кои инспирираат, поставуваат нови граници и даваат нови импулси.
 

Отсега достапни во нашите дрогерии во ГТЦ, ТЦ Сити Мол и ТЦ Капитол Мол.
 

Во продолжение можете да ги пронајдете новите производи од 183 DAYS:


 

 

183 DAYS маскара In A Tube Mermaid

183 DAYS Серум In A Tube

183 DAYS водоорпорна маскара

183 DAYS маскасра за волумен

183 DAYS Slim маскара

183 DAYS Swing liner ајлајнер

183 DAYS GOSSIP палета сенки за очи

183 DAYS DAZZLE палета сенки за очи

183 DAYS EYE FOLIS сенка за очи