Beauty in Simplicity 

Инспирирани од меѓународните модни и beauty трендови, новата декоративна марка од dm - trend IT UP Ви нуди внимателно одбрани бои и иновативни производи, кои ќе дадат нови димензии на Вашата убавина и стил. Секогаш up to date, секогаш тренди! Со висок квалитет и по супер достапни цени. 


 


 

Водени со посебна страст кон модата и козметиката, како и од перцепцијата дека ниедна жена не подлегнува на секојдневните модни медиокритети, туку  ја заживува својата индивидуалност преку својот уникатен стил, создадовме производи со кои оваа наша страст и перцепција ќе стане и реалност...производи за сите оние кои се чувствиваат како нас, кои уживаат во шминкањето и модата, кои го обожуваат сопствениот стил...за сите оние кои не сакаат да бидат совршени, туку посебни, истакнати и незаменливи!

 

Усни

Лице

Убав тен како со
магично стапче?
Ние магијата ќе ја
оставиме на
магионичарите,
а прекрасниот тен
ќе го препуштиме на
производите од
trend IT UP!

 

Нокти

Сите нокти
во една боја?
Или сепак секој
во посебна?
Направи како што
ќе посакаш.
Направи како
што ти се допаѓа!

Очи

Истакни го твојот поглед.
Срдечен и отворен или
дрско смел и убедлив.
Во светли или темни
тонови.
Гледај подалеку,
гледај подлабоко.
И држи ги очите
широко отворени.