Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

sundance MEN

НОВО на нашите полици!

Ви ги претставуваме sundance MEN производите за заштита од сонце, наменети специјално за машката кожа. 

sundance MEN производите се со лесна текстура, пружаат брза и сигурна заштита од сончевите зраци, а притоа се без алуминиум, без парабени, без нано честички, бои и конзерванси.


 


 

sundance MEN флуид за сончање, 50 мл
sundance MEN транспарентен спреј, 200 мл
sundance MEN гел за сончање, 200 мл