Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

sundance балсами за усни

Усните во летниот период бараат подеднакво иста нега како и во стидените. За разлика од зима, во лето не се подложни само на испукување, туку и на сончеви иритации. Затоа sundance ви нуди балсами за усни кои потполно ќе ги оправдаат вашите очекувања и ќе се погрижат за совршено меки и заштитени усни.


 

sundance балсам за усни, З.Ф. 30, 4,8 г - 89 мкд 

Балсамот за усни од sundance ќе ви пружи сигурна заштита и меки и негувани усни, благодарение на состојките како алое вера хидро-комплекс, масло од авокадо, екстракти од морски алги, витамин Б12  како и останати масла и восок.


 

sundance sensitiv балсам за усни, З.Ф. 50, 4,8 г - 89 мкд 

Совршена заштита за чувствителна кожа. Балсамот за усни sundance sensitiv ќе ги заштити чувствителните усни со специјални состојки како витамин Е, фотосензитивен ЅВ филтер, масло од авокадо и други благородни супстанции. Балсамот има заштитен фактор 50 и е наменет за чувствителна кожа.