Природна козметика

161 4

alverde

спреј за тело
портокал
50 мл

Lavera Sensitive

заштитна крема за лице, 50мл

alverde

5 во 1
шампон за суво миење коса
25 г
 

Повеќе информации за производот

alverde

Nutri Care  BB
5 во 1  маска за коса
20 мл

Повеќе информации за производот

Alverde

шампон со грoзје и авокадо, 200мл

alverde

5 во 1
спреј за коса
за зашитита од топлина
50 мл
 

Повеќе информации за производот

alverde

путер за тело, 200 мл

alverde

течна пудра, 30 мл

Alverde

флуид за лице, лековита кал 30 мл

alverde

пилинг за тело, кокос лотос, 150мл

Lavera Basiss

део рол-он 50мл