Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

OLIVAL

Хидрираната и здрава кожа на лицето овозможува безвременска убавина на секоја жена, но поради секојдневното изложување на стрес и сите надворешни влијанија, потребно е на кожата да ѝ се пружи многу повеќе нега.
 

Кожата на лицето е еден од најчувствителните делови на телото, затоа треба да изберете квалитетна козметика, добиена од природни состојки. Без парабени, конзерванси, бои и состојки од животинско потекло. Секоја природна козметика е збогатена со есенцијални масла кои на природен начин ја чистат и ја негуваат кожата.
 

Токму за оваа потреба, OLIVAL создале линија на производи за кожа за лице која е базирана на природни состојки. OLIVAL претставува висококвалитетна природна козметика со фармацевтска заднина, квалитет и компетенција. За нивните производи, највеќе се користи лаванда, невен, орев или маслиново масло.
 

Оваа козметика има подеднакво дејство после 100 дена, како и првиот ден и може да ја користите без страв од штетни последици кои останатите козметички производи може да ги предизвикаат. Обновете ја сувата и испукана кожа и регенерирајте ја структурата на кожата на лицето на природен начин.


 


 

Производите од  OLIVAL се достапни во сите наши дрогерии во Македонија.