Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

organic shop

Нова природна козметика достапна во нашите дрогерии!
 

organic shop - natural & simple cosmetics
 

Хармонија за вашето тело и вашите чувства!
 

organic shop е нова природна козметика достапна на нашите полици со која ќе почувствувате неверојатни тонови на удобност и сензуална хармонија на вашето тело. Со уникатна формула на секој производ, organic shop обезбедува нежна грижа и посебно искуство во негата.
 

 

Секој производ од оваа линија ги исполнува трите гласни потреби:
 

Едноставен - чист - природен 

Едноставен: 

- едноставна комбинација на природни состојки;
- едноставни ефективни формули;
- едноставно безбедно пакување.
 

Чист: 

- без парабени;
- без сулфати;
- без минерални масла;
- без полиетелиен.
 

Природен: 

- максимални природни формули;
- максимална содржина на природни состојки.
 


 

Во понудата на organic shop во нашите дрогерии можете да пронајдете:
 

- маска за лице, 75 мл - 279 мкд

- пилинг за лице, 75 мл - 295 мкд
- гел за туширање, 280 мл - 319 мкд
- крем за раце, 75 мл - 255 мкд
- крем за нозе, 75 мл - 255 мкд
- мус за тело, 250 мл - 319 мкд
- путер за тело, 250 мл - 415 мкд
- крем за тело, 250 мл - 319 мкд
- крем за тело, 450 мл - 589 мкд
- ексфолиратор, 350 мл - 679 мкд
- крем за тело, 250 мл - 679 мкд