Најдоброто од природата ! 

Една позната индиска поговорка вели: „ Во билките може да се најде целата моќ на овој свет. Оној кој ќе ја запознае нивната тајна станува семоќен!„

Природната козметика го  ревитализира и врамнотежува телото и духот! Таа го следи биолошкиот ритам  на нашата кожа и ги потикнува самокорективните функции. Кожата се третира како целокупен орган, а природните козметички препарати имаат за задача да ја активираат неговата функција, со што ќе постане здрав орган кој сам ќе ги надминува сите неправилности. Природната козметика не прави зависност  на кожата и не доведува до појава на намалување на способностите како што е случај кај поединечни синтетички козметички производ, кои доведуваат до тоа како последица на резистентноста на кожата на хемиски состојки.

 

 

naturschön

Природна козметика
достапна само
во dm!

Тврди шампони за коса

Природна нега за мојата кожа

alverde NATURKOSMETIK

најдобрите природни гелови за туширање создадени специјално за Вас

 

 

alverde NATURKOSMETIK!

Препуштете ја негата на косата на Вашиот докажан природен партнер!

alverde Q10

Запознајте го серумот за трепки од alverde и уживајте во негата.