Colgate Max White Charcoal паста за заби , 75 мл

Оваа клинички докажана формула со активиран јаглен и минерални микро - честички, нежно отстрануваат 100% од површинските дамки и ја враќа природната белина на забите.

Colgate Max White Extra care Enamel паста за заби , 75 мл

НОВО! Оваа клинички докажана формула овозможува 24 часовна заштита против оштетување на минерали во глеѓта и нежно ги отстранува површинските дамки предизвикани од кафе и чај при користење два пати дневно.

Colgate Max White Extra care Sensitive паста за заби , 75 мл

НОВО! Оваа клинички докажана формула овозможува 24 часовна заштита од сензитивност при 4 неделна континуирана употреба и нежно отстранување на површинските дамки откривајќи посјајна и побела насмевка.

Colgate Max White Expert Original паста за заби , 75 мл

Со клинички докажани професионални состојки за белеење кои овозможуваат одвраќање на процесот на долгогодишно пожолтување. Совршена за дамки предизвикани од кафе и чај, при секојдневна.употреба

Colgate Max White Expert Complete паста за заби , 75 мл

Max White Expert Complete овозможува длабинско и моментално белеење. Професионално дизајнирана да одврати долгогодишно пожолтување и овозможуваат инстантен ефект на белеење, ден за ден.

Colgate Max White One паста за заби , 75 мл

Оваа формула е клинички докажана во отстранување до 100% од површинските дамки со своето забрзано белеење, овозможувајќи да се стекнете со 1 нијанса побели заби за 1 недела.

Colgate Max White Protect паста за заби , 75 мл

Оваа формула е клинички докажана во отстранување до 100% од површинските дамки со помош на своите 3 активни минерали, кои помагаат при полирање, заштита и зацврстување на забната глеѓ.

Colgate Max White Optic паста за заби , 75 мл

Специјална формула со клинички докажан Advanced Brightening System, што ги премачкува вашите заби при четкање, оставајќи ве со инстантно и видливо побела насмевка.

Colgate Max White Luminous паста за заби , 75 мл

Оваа формула е клинички докажана во отстранување до 100% од површинските дамки. Со својот Smartfoam system, темелно чисти насекаде, ги белее забите задржувајќи ја безбедноста на глеѓта.