Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

LISTERINE NIGHTLY RESET

Ви го претставуваме LISTERINE NIGHTLY RESET - новата течност за испирање уста, со посебна формула која делува во текот на ноќта.


 

LISTERINE NIGHTLY RESET ви помага во борбата против несаканите ефекти на вашите заби од секојдневието. Нормалното консумирање на храна и пијалоци во текот на денот може да ги изложи вашите заби на киселини, кои можат да ги направат вашите заби подложни на кариес - посебно во текот на ноќта. LISTERINE помага така што:
 

- благодарение на високото ниво на флуориди го реминерализира емајлот и ги зајакнува забите;
 

- чисти длабински таму каде што не може да се достигне со четка;
 

- намалува создавање на плак;
 

- намалува собирање на бактерии;
 

- штити од шеќерни киселини.


 


 


 

Пробајте го уште вечерва и почувствувајте ја разликата веќе после една ноќ!