Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

My Magic Shine

Природен активен јаглен од кокосови лушпи за избелување на забите!
 

Нежна прашкаста супстанца за сјајно бели заби, детоксикација на уста и свеж здив. Резултатите се видливи по само неколку употреби. Прашокот од природен активен јаглен ги елиминира темните дамки на забите, а истовремено ги избелува и им дава неверојатен сјај. 
 

My Magic Shine го подобрува сѐвкупното орално здравје, со тоа што ја одржува pH вредноста на устата на природното ниво и го успорува процесот на појава на кариес, парадентоза и други заболувања на непцата, размножувањето на бактерии и лошиот здив.

Посебно се препорачува за пушачи и љубители на кафе.


 

My Magic Shine прашок за избелување заби, 30 г
 

Редовна цена: 409 мкд


 

-  вегански производ
- Cruelty free
- без глутен
- без флуор
- до 150 употреби