eos балзами за усни! 

Пристигнаа долго очекуваните балзами за усни од eos во dm дрогериите ширум Македонија!
 


 

Побарајте ги омилените балзами за усни на нашите полици...сега достапни во 5 различни мирисни ноти! 


 


 


 


 

eos sweet mint
 

со неверојатен мирис и вкус на
ментол за неверојатно хидрирани и меки усни!
 

- 100% природни
- 95% биолошки
- без глутен

 


 


 

eos summer fruit
неверојатна комбинација и мирис на лето и летни овошја!
Со неверојатно антиоксидациско дејство, 

Витамин Е, Шеапутер и масло од Јојоба
за одлично негувани, заштитени и меки усни!
 


 


 


 

eos strawberry sorbet
 

со неверојатен мирис и вкус на
јагода за неверојатно хидрирани и меки усни!

eos blueberry acai
 

со прекрасен мирис и вкус на
боровница и акаи!

eos pomegranate raspberry
 

со совршена комбинација на мирис и вкус од
калинка и малина!


 

РЕДОВНА ЦЕНА - 375 МКД