Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Carmex

Carmex балзамите ќе им подарат на Вашите усни хидратација каква што заслужуваат, а истовремено ќе ги направат неверојатно меки и нежни. Посебната рецептура ги смирува и заздравува усните. Компактното пакување лесно го собира во секоја чанта и може секаде да го носите со себе.

Достапни ексклузивно во дрогериите на dm во Македонија.
 


 

Carmex балзам за усни во туба, 10 г
Carmex балзам за усни во тегличка, 7, 5 г
 

Редовна цена: 199 мкд