НОВА dm МАРКА ОТСЕГА ДОСТАПНА НА НАШИТЕ ПОЛИЦИ: rèell'e   

ФАСЦИНАНТНИ БОИ - ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ НОВИ  ФАРБИ ЗА КОСА!

Без разлика дали посакувате едонставни тониви или пак бои во тренд, со фарбите на rèell'e возможно е сè, а благодарение на нивното лесно нанесување соодветни се и за фарбање дома. 

Разновидна палета на бои од reell'e која  ви нуди голем избор на весели и одлични нијанси на бои во разновидни нивоа. 
 

Во асортиманот на reell'e ќе пронајдете фарби за коса, сетови за фарбање на коренот, спрејови за фарбање на израснатиот корен, колор шампони, како и најразлични додатоци за беспрекорна боја на Вашата коса.
 

Интензивни колор шампони од rèell'e. 

Интензивните колор шампони од rèell'e ќе придонесат Вашата коса да изгледа природно и ќе му  дадат посебно чуство на удобност на самото влакно. Вашата коса повторно ќе го добие неверојатниот посакуван сјај.

 

*Интензивен сјај

*Трае и до 24 миења

*Покрива први бели влакана

*Неверојатен сјај и блескави тонови


 

Интензивни колор крем фарби за коса! 


 

Интензивниот колор крем  фарби од rèell'e се грижат за неверојатна интензивна боја.  

*Интензивна и долготрајна брилијантна фарба.

*Долготрајно боење

*Доверлив за покривање сива коса

*Професионален резултат при фарбањето.

 

Долготрајни руси тонови, осветлување на косата за 3 до 5 нијанси, поволни се и  за темни бои на коса. 


 

*Пигментите на боите се соединуваат, а тоа придонесува за осветлување на косата 
*Професионален резултат при фарбањето.

 

Сет за фарбање на коренот на влакното! 

Покријте ги брзо и едноставно сите несакани израстоци и бои во Вашите коси. Сетот од  réell'e е вистинското решение за прекривање на подраснатиот корен помеѓу две фарбања на косата.

 


 

* сигурно и доверливо покривање и до 80%. 
* брзо и лесно употреба во само 10 минути.