LANGHAARMÄDCHEN 

Ви ги претставуваме долгокосите девојчиња Јулија и Мона, кои инспирирани од долгите коси, решија да ја создадат новата марка и да Ви ја понудат Вам...на сите долгокоси девојки!

 


 

Двете стилистки за коса и шминка ја преточија својата фасцинираност со косата, заедно со нивниот речиси експертски Know-how и многу љубов, во новата ексклузивна марка - LANGHAARMÄDCHEN! Нивната цел: инспирирање на сите долгокоси девојчиња, со помош на нивните производи и супер трикови за стајлинг, да го извлечат најдоброто од себе и од своите коси!
 

Самостојните германски hair&make up артистки, Моја и Јулија, ја спојуваат својата страст со работата и на заедничкото патување низ Австралија го остваруваат својот сон и ја основаат LANGHAARMÄDCHEN: start-up компанија за мобилни стилисти, шминка и стајлинг. Во соработка со dm, ги создаваат производите на нега и стајлинг на коса, кои сега се достапни ексклузивно во dm, како посебен бренд. Со влегување на LANGHAARMÄDCHEN, асортиманот на dm станува уште побогат со производи, но и со емоции.


 

Инспирирано од сурферските бранови... 

 

Мона - Визионерката, е креативата на LANGHAARMÄDCHEN. За време на својата активност како Hair & Make-Up стилист во Африка и Австралија, доаѓа до идеата да развие свој Beauty бренд!

Нејзиниот фаворит: производите за волумен! Не само што имаат прекрасна арома, туку и ќе ѝ пружат на косата неверојатен волумен и цврстина!


 


 

...За „разбранувана“ долга коса! 


 

Јулија е всушност реализаторот...веќе како млада беше еднаш прогласена за најдобра млада фризерка во Германија, а заедно со Мона успеа да ја оствари во целост визијата на LANGHAARMÄDCHEN!
 

Шампонот за суво миење коса и пудрата за коса се нејзините фаворити. Со нив, Вашата коса може да ја добие секоја посакувана тренди фризура!


 

Тука можете да ги погледнете новите производи од Јулија и Мона, LANGHAARMÄDCHEN!