Новата dm марка Balea COLORNIQUE пристигна! 

КОНЕЧНО УБАВИ БОИ -Balea COLORNIQUE ни пристигнува со прекрасна иновативна формула која дејствува поинаку!

Интензивни тонирачки бои без АМОНИJАК, со регенеративна формула, за до 24 миења, како и колор регенератори за коса кои ќе ја задржат бојата и до 5 миења.
 Зошто токму Balea Colornique? 

Иновација 

Balea COLORNIQUE-дејствува сосема поинаку : со сосема нов механизам за фарба за коса.

 

Нежност 

Balea COLORNIQUE е без силикон како и без етаноламин и не ја оштетува косата.

 

Без мирис 

Balea COLORNIQUE не содржи амонијак ниту пак парфеми. Фарбата за коса е сосема без мирис.

 

Нега 

Со новата иновативна формула на Balea COLORNIQUE не ви ја оштетува косата при фарбање на косата.

 

Мекост 

Balea COLORNIQUE содржи смирувачки комплекс од биолошки екстракти.

 

Интензивитет на бојата 

Иновативната фарба на Balea COLORNIQUE ве  убедува со брилијантен сјај и интензивен резултат.


 

Побарај ги во твојата најблиска dm дрогерија :
 

  


 

Balea COLORNIQUE  фарба за тонирање на косата која трае до 24 миења. Достапни во 6 нијанси. 

Иновативната технологија на Balea COLORNIQUE. Фарбата за тонирање е 100% без амоњак, етоноламин, силикон како и парфем. Фарбата е ве убедува со нејзините фасцинантни бои кои се одлични за каширање на бели влакна. 
 

Редовна цена: 285 мкд
 

Формула за против кршливост- до 90% помалку кршлива коса 100% без амонјак , етоноламин, силикон како и парфеми! 

- До 90% помалку оштетување на косата

- 100% без амониjак, етаноламин, силикон и мириси

- Пријатен, неутрален мирис
- идеално погоден за домашна употреба


 


 

Balea COLORNIQUE регенератор за фарбање на коса достапни во 4 нијанси со брза и едноставна употреба. 

- Лесна и брза апликација

- Веднаш применливи

- Бојата трае до 5 миења

 

Редовна цена: 329 мкд