Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

ogx

ogx - убавина, чистота и едноставнот. Германски бренд чија инспирација потекнува од автентичноста и оригиналноста. Егзотичните состојки и совршените форми на пакувања се одлика на производите на ogx. 

Производите на ogx се достапни ексклузивно во дрогериите на dm во Македонија.


 

ogx шампон со арганово масло, 385 мл
ogx шампон со кокосова вода, 385 мл


 

ogx мароканско арганово масло, 100 мл


 

Редовна цена: 485 мкд