Суво миење коса

Тврди шампони!

Сјај во мојата коса...

Balea

шампони за секојдневно миење на секаков тип на коса.

Balea

Врвна нега и стајлинг за Вашата коса со Balea!

Kay Pro и Lakme - Професионална нега на коса!

Нови брендови во нашиот асортиман за нега на коса.