Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Играта на сонце може да започне!

 

SUNDANCE Kids...затоа што за нашите малечки го бираме само најдоброто!
Со љубов за нашите најмили...специјална заштита за нежната детската кожа во летните денови.

SUNDANCE Kids е посебна линија лансирана од овој бренд, со производи наменети конкретно за чувствителната детска кожа. 

Најдобра заштита и нега за најмалите: водоотпорните Kids производи со делотворен УВА-УВБ заштитен филтерски систем ја штитат детската чувствителна кожа од изгореници. Производите како млеко, крем и спреј за заштита од сонце  не содржат мириси и конзерванси. Активната субстанца RonaCare AP Комплекс ја штитит кожата од долгорочни оштетувања во текот на целиот ден. Благодарение на неговите состојки, производите без емулгатори од SUNDANCE Kids  лесно се нанесуваат  на кожата.


 


 

*sundance Kids Med Ultra Sensitiv производите се без ароми, бои, конзерванси и емулгатори, развиени во соработка со Германското здружение за алергии и астма (DAAB) и се наменети за чувствителна кожа и кожа склона кон алергии.