Balea Crazy Coco

Нагувајте ги Вашите стапала правилно

... со производите на dm марките!

 

 

Вашите нозе не сакаат габички!

Тема за која не се зборува. Како настанува болеста и како можете да се заштитите. 

Wellness програм за Вашите стапала во зима!

Разбудете ги Вашите стапала од зимскиот сон со овие 3 рецепти за нега и релаксирање!

 

Нега на нозе

161 4

Titania

Titania стругало за пети ростфрај со анатомска рачка 1пар

alverde

alverde гел за нозе 75 мл

Dr Scholl

Dr Scholl Party feet гел уметок за кондури 1пар

Balea

Balea спреј за нозе 200мл

Balea

Balea крема за стапала 100мл

Balea

Balea гел уметок за кондури 1пар

гала крема

гала крема за суви и испукани пети 100мл

VICTORIA

VICTORIA beauty крема за нозе 100мл