Интимна хигиена

Сакаш секој ден да го претвориш во уживање и секогаш да бидеш подготвена за нови предизвици, дури и во „тешките„ денови?


 

Jessa секојдневни влошки  - црни и дискретни, со супер прилагодлива моќ, наменети за секаков вид на долна облека. Едноставни за употреба. Сѐ што треба да направите е да ги фиксирате флексибилните краеви на рабовите од долната облека. Со одлична мека и нежна површина од руно и супер заштита за облеката без фолија, влошките се многу пријатни за кожата и наменети за секојдневна употреба. Без ароми!

Jessa дневни влошки, 28 парчиња - 75 мкд


 

Најдоброто за секоја жена!