Депилација

Летото е на прагот, а со него и летните фустанчиња. Секако не сакаме несаканите влакненца да ни го расипат уживањето во топлите денови!

 

Одбери го вистинскиот производ за тебе

Balea масло за бричење, 75 мл

Balea ленти за депилација, 20 парчиња

Balea ленти за депилација на лице , 20 парчиња

Balea гел за бричење, 150 мл

Balea Sensitive крем гел за после бричење, 150 мл

 

Мисија „Мазни нозе" !

Кажете им збогум на несаканите влакненца и почувствувајте се удобно во летниот Outfit!

Совршена депилација

Непријатните влакненца ќе станат минато, а Вие ќе уживате во летната облека.

Balea

масло за бричење!
Неверојатен новитет кој ќе го направи бричењето на нозете вистинско уживање!