ТАЈНИТЕ НА УБАВИНАТА!

Ви ги претставуваме новите Balea гелови за туширање со прекрасни комбинации на одбрани состојки како индиска смоква, оризово млеко и сол од Мртвото Море ставени во служба на негата, сјајот и здравјето на кожата. Одберете ја Вашата омилена варијанта и препуштете ја негата на Вашиот верен и докажан пријател - Balea!


 


 

Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE гел за туширање со сол од Мртво Море, 250 мл 

Почувствувајте ја ладната вода и  вдишете го свежиот мирис на ветер. За сите вас, кои обожувате сонце, плажа и море? Новиот гел за туширање од Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE ви го пружа ова невереојатно чувство....сега достапно во твојата бања!
Со екстракт од бел чај и сол од мртво море ве потсеќа на убавите сончеви топли денови. 
 

Редовна цена: 99 мкд


 


 


 


 

Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE гел за туширање со опунција, 250 мл 

Освежете се новиот гел за туширање на  Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE. Посебната формула со опунција и лубеница веднаш ви ја дава негата која ѝ е потребна на кожата со дополнителен ефект на освежување. pH вредноста е соодветна за секаков тип на кожа.


 

Редовна цена: 99 мкд
 


 


 


 

Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE гел за туширање со сол ориз и млеко, 250 мл 

Balea  ја разоткрива тајната за негувана и неодолива кожа. Со целосна инспирација од Азија ви го претставува гелот за туширање со оризово млеко, кој ве облева со неверојатен мирис и неодоливо мека кожа. Со специјална формула од протеин од ориз.
 

Редовна цена: 99 мкд


 


 


 


 

 


Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE гел за туширање со „златно млеко“, 250 мл 

Гелот за туширање на Balea SCHÖNHEITSGEHEIMNISSE веднаш при употребата ви ја разнежнува кожата со екстракт од куркума и мирис на млеко и капини. Соодветната хидратација и нега на вашата кожа ја добивате во само една капка. pH вредноста е соодветна за секаков тип на кожа.
 

Редовна цена: 99 мкд