Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Заштита од инсекти!

💐Сите ние уживаме во прекрасната природа и сите убавини, кои истата ни ги нуди, а нашето слободно време сакаме да го поминуваме на планините и парковите! Но ова уживање многу лесно може да се претвори стане непријатно, доколку дојде до „несакана средба„ со некој инсект 🌸


 

S- quito free спреј против убоди од инсекти, 8 мл 

Доколку дојде до ваква несакана средба со инсекти, убодот може да биде доста болен и здодевен. Затоа тука е спрејот од dm марката S-quito free кој ќе Ви пружи прва помош во ваков случај. Спрејот содржи екстракт од Жалфија и Панетенол, ќе го освежи  и смири речи си одма местото на убодот. Производот е дерматолошки тестиран и докажан. Се нанесува со прскање точно на местото на убодот. По потреба нанесете повеќе пати.

Редовна цена: 129 мкд 


 

S- quito free Baby & Kids gel против убоди од инсекти, 15 мл 

Но и нашите најмили не се имуни на убоди од инсекти. Затоа сега имате можност и нив да ги заштитите со гелот од s-quito free специјално наменет за деца и бебиња. Гелот е произведен на база на природни билки.

*Спрејот да не се употребува при убод од крлеж. Во случај на убод од крлеж, веднаш контактирајте лекар.

Редовна цена: 139 мкд