Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

trеaclemoon

Брендот traclemoon за прв пат се појавува во 2007 година во Англија, а името му потекнува од англиските поими trеacle - прелив или меласа и асоцира на лесните луксузни текстури на производите, додека Moon или месечина се поврзува со чувството на среќен и безгрижен свет.
 

Мисијата на treaclemoon се заснова на внатрешната и надворешната убавина, убаво расположение...„како светкав крем за нега на внатрешните вредности“. Токму затоа, производите од овој бренд се наменети за интензивна нега - за надворешната убавина и интензивни ароми кои ќе ги разгалат вашите сетила и чувства.
 

Производите на treaclemoon може да се најдат ексклузивно во нашите дрогрии во Македонија.

 

treaclemoon гел за туширање со ѓумбир, 500 мл

treaclemoon гел за туширање еднорог, 500 мл


 

treaclemoon млеко за тело, 350 мл

treaclemoon пилинг за тело, 225 мл

treaclemoon крем за раце, 75 мл