Совршена нега во неколку чекори!      

 

Направете сами!

Во само неколку чекори
до природно, домашно
млеко за тело...
Дознајте како!
 

Против убоди од инсекти!

Нега од глава до пети

Balea дезодоранси!

Најдобрите дезодоранси од Вашата и наша омилена dm марка - Balea!

Balea гелови за туширање!

Гелови за туширање од вашата омилена dm марка - Balea!

REVUELE

Ново на нашите полици: REVUELE VITANORM C+ Energy
Прочитајте зошто токму овој крем е совршен за твоето тело!