DAYS of BEAUTY! 
 

#NEVERSTOP
CHANGING! 

Негуваното лице е основа за убавината...токму затоа во период од 25.3 до 7.4.2019 ви нудиме попуст и до -40% на одредени производи за нега на лице! 


 bioten MULTI COLLAGEN серум за лице, 30 мл
Редовна цена: 395 мкд; Акциска цена: 295 мкд
 

HADA LABO хидратантен лосион за лице, 150 мл
Редовна цена: 1.089 мкд; Акциска цена: 699 мкд
 

GARNIER мицеларна вода за чистење лице, 400 мл
Редовна цена: 249 мкд; Акциска цена: 185 мкд

 


 

Balea Q10 крем за лице, 50 мл
Редовна цена: 235 мкд; Акциска цена: 139 мкд
 

Nivea Q10 крем за лице, 50 мл
Редовна цена: 675 мкд; Акциска цена: 505 мкд
 


 

MBeauty траки за нос, 3/1
Редовна цена: 179 мкд; Акциска цена: 125 мкд
 

...и уште многу многу други!