Лукас Подолски одушевува со нова неодолива свежина...Како? Преку новите производи за нега на мажи!
 

Екслкузивно во dm! Новата марка STRASSENKICKER отсега достапна само на нашите полици!
 

Зошто STRASSENKICKER? 

Поранешниот репрезентативец на четирикратниот светски првак во фубдал, Германија, Лукас Подолски своите фудбалски вештини ги учи „на улица“, па оттаму и иснпирацијата за самото име на неговиот бренд! Во соработка со dm ги лансира новите производи од својата марка...од изборот на аромите, па сѐ до дизајнот на самите производи...Лукас Подолски е постојано вклучен во „STRASSENKICKER" сторијата. „Во сите мои проекти ми е важно навистина јас да бидам вклучен во нив, не само да го позајмувам мојот лик и име“ - вели Подолски за неговата марка.
 


 

Два вида производи, 4 различни ароми: геловите и дезодорансите од оваа марка, со своите уникатни црни дизајни, не се само нешто што ќе Ви го привлече вниманието во бањата, туку има навистина нешто посебно во нив!
 

 

STRASSENKICKER Kaltduscher - специјално создадени за туширањето после тренингот. Гелот и дезодорансот содржат ментол за неверојатно освежителен Cool-Down ефект, а дезодорансот е со 48 часовна заштита.


 

STRASSENKICKER Zehner - нежени и негувателни. Со пантенол и без алуминиумски соли. Гелот за туширање е 3 во 1, за коса, лице и тело, додека анти-транспирантот е одличен за нанесување после бричење.


 


 

 

STRASSENKICKER Heimvorteil - длабинска нега и чистење за Вашата кожа, коса и лице - благодарение на актвиниот јаглен. Со интензивен дрвенест мирис. Содржаните фосили од алги го продолжуваат дејството на дезодорансот и до 48 часа.
 

STRASSENKICKER Kraftpaket - за посебно силно активирање на телото. Со освежителна формула со Таурин, стартувајте го денот полни со енергија. Анти-транспирантот нуди долготрајна свежина и не содржи алуминиумски додатоци.
 


 

STRASSENKICKER дезодоранс, сите видови, 200 мл - 129 мкд 

STRASSENKICKER гел за туширање, сите видови, 300 мл - 115 мкд