...ЗА МАЖИ КАКО НАС!
 

Негувано лице е одраз на убавината. Токму затоа нега на лицето е вистински MUST за секој модерен маж. Ја започнуваме со темелно миење на лицето, а потоа нанесуваме хидратантен гел или крем за лице.


 


 

SEINZ. гел за миење лице и брада 250 мл – 215 мкд - Со микроалги. Темелно ги чисти брадата и лицето. Негувателната формула со екстракт од микроалги ги чисти лицето и брадата нежно и темелно.

Употреба: нанесете од гелот на навлажнето лице како и на деловите на брадата. Потоа исплакнете со млака вода. Избегнувајте го делот околу очите. 

 

SEINZ. крем за лице 50 мл – 285 мкд - Со мирис на шишарка. Интензивна нега и заштита за кожата. Ја ревитализира кожата.За долготрајна хидратација. Брзо се впива.

 

SEINZ. хидратантен гел за лице 50 мл - 259 мкд - Ја матира кожата. 24 часовна хидратација. Негувателната формула со екстракт од микроалги ја хидрира кожата. Лесна гел-текстура која брзо се впива и ја ревитализира кожата. Освежува и го покрива несаканиот сјај на кожата- со матирачко дејство.