...ЗА МАЖИ КАКО НАС!

Негата на коса, лице и тело е женска работа...какво погрешно размислување. Модерниот маж води грижа за својот изглед, за своето здравје...одбира правилно и знае да цени квалитет.

Токму и затоа во нашиот фокус сѐ повеќе ги ставаме мажите. А тоа го докажуваме уште еднаш со лансирање на новата dm марка - SEINZ.


 


 

Отсега, само во нашите дрогерии може да ги најдете производите од новата dm марка, специјализирана за потребите на модерниот маж. Со производите од SEINZ., шампони, гелови за туширање, дезодоранси и производи за нега на лице и брада мажите добиваат нов верен пријател, кој ќе одговори на сите потреби за нега..од глава до пети!


 


 

ЗА МАЖИ КАКО НАС! 
Во високо квалитетните производи ги има сите состојки кои му се потребни на модерниот маж!...Пред сѐ, КВАЛИТЕТ.
 

BLACK & WHITE. 

Тоа е заштитен знак на оваа марка. Без никакви шаренила!
 

СЕКОГАШ ВО ТРЕНД. 

Состојки и ароми, како сандалово дрво, нане и коријандер – ориентирани кон трендовите и потрошувачите!
 

ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ! 

Голем дел од амбалажите се направени од рециклирачки материјали. Шампоните и геловите за туширање се 97% рециклирани материјали!
 

VEGAN! 

Речиси сите производи од SEINZ. се вегански!


 

 

Нега на тело

Нега на коса

 

Нега на брада

Нега на лице