Balea MEN

Ultra Sensitive
колекција за мажи
со чувствителна кожа 
на лицето!

 

Balea MEN

Вистинска нега
за вистински
мажи !
 

Нега за мажи!

Мажи, храбро зачекорете во dm!

                          

Balea MEN

Збогум на „уморните“ подочници со новите Balea MEN ленти за околу очи!