НЕИЗРЕЧЛИВО ДОБРО! ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ! 

Хммм...што ли се крие зад овој слоган?

Колку пати ви се случило да се најдете во нашите дрогерии  да го дофатите вашиот омилен производ и да пробате да го прочитате називот. Веруваме дека повеќето од вас кои пробале го „скршите јазикот“ обидувајќи се да го изговорат целото име на производот.

Позади овие називи се крие докажан германски квалитет по супер поволни цени. А веруваме дека нашите dm марка производи ви се познати на сите вас. Од производи за нега на коса, лице и тело, преку производи до нега за бебиња, органска храна, па сѐ до производи за домаќинство....во нашиот асортиман може да се најде вистинско изобилие на овие производи, а нивните имиња се кое од кое потешки за изговарање.

 

 


 

Нашите и ваши добро познати Марко и Цеце, го прифатија предизвикот и се обидоа да ги прочитаат имињата на своите омилени dm марка производи. Интересно, нели? Еве како тоа звучи.


 

МАРКО vs. ЗАЈНЦ ФОЈХТИХКАЈТСГЕЛ
#


 

ЦЕЦЕ vs. АЛВЕРДЕ НАТУРШЕН ГЕЗИХТСКРЕМЕ
#
 


 

МАРКО vs. ЗАУГШТАРК УНД ЗИХЕР КИХЕНТИХЕР
#

 

ЦЕЦЕ vs. БАЛЕА ШЕНХАЈТСГЕХАЈМНИСЕ ДУШГЕЛ
#
 

Дали и вие како наши фанови го прифатиле овој предизвик?

Ве предизвикуваме на: #dmchallenge
Многу едноставно: земи го твојот омилен производ од некоја од многуте dm марки и сними се како го изговараш. Постави го како story на твојот Instagram профил и тагни ја dm_makedonija. Ве очекуваме со многу видеа!


ГИ ПРЕДИЗВИКАВМЕ НАШИТЕ ДРАГИ КУПУВАЧИ ДА ГИ ПРОЧИТААТ СВОИТЕ ОМИЛЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД dm. ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ СУПЕР, СЛАТКО И УБАВО СЕ СНАЈДОА И КАКО ОНИ ОДГОВОРИЈА НА ПРЕДИЗВИКОТ.

#