ВЕТУВАМЕ!

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ. 
ЗА САМО 59 мкд УЖИВАЈТЕ ВО ДОКАЖАН ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ ЗА УБАВИНА ОД НАШИТЕ dm МАРКИ.

 

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 2 парчиња

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче

Dontodent четка за заби, 1 парче