ВЕТУВАМЕ!

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ. 
ВЕЌЕ ОД 49 мкд УЖИВАЈТЕ ВО ДОКАЖАН ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ НА СРЕДСТВА ЗА ДОМАЌИНСТВО ОД dm МАРКАТА Denkmit, КАКО И ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА И УБАВИНА!
 

 

Denkmit средство за чистење со оцет, 1 л

DONTODENT Brillant Weiss паста за заби 125 мл

Denkmit абразивно млеко за чистење, 750 мл

Denkmit средство за чистење против бигор, 750 мл

Denkmit средство за рачно миење садови, 500 мл

Denkmit средство за рачно миење садови, 500 мл

Denkmit средство за рачно миење садови, 500 мл

Denkmit средство за рачно миење садови, 500 мл

Denkmit средство за рачно миење садови, 500 мл