ВЕТУВАМЕ!

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ. 
ЗА САМО 99 мкд УЖИВАЈТЕ ВО ДОКАЖАН ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНИ НА СРЕДСТВА ЗА ДОМАЌИНСТВО ОД dm МАРКАТА Denkmit!

 

Denkmit средство за чистење бањи, 750 мл

Denkmit средство за чистење рерни и скари, 500 мл

Denkmit средство за чистење дрвени подови, 1 л

Denkmit 3 in 1 отстранувач на бигор од машини, 175 г

Denkmit гел против бигор за машини, 1 л

Denkmit течен детергнет за перење алишта, 1, 1 л / 20 перења